Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mtashev
|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2012 6:27 pm Заглавие: Настройки на ТРЗ модула |
|
|
Здравейте,
опитвам се да настроя ТРЗ модула на програмата, но нещо не ми е ясно.
Фирмата има само един служтител трета категория труд на трудов договор, който е роден след 1960г.
1. Предполагам, че в "кодове за вид плащане" трябва да променя кода за ДОО след 1960г от 550131 на 550101
2. Вероятно същотото трябва да направя и в "Осигуровки"
3. При положение, че имаме само 1 служител след 1960г в "Процент на осигуровки" трябва ли да въвеждам процентите за друго освен:
- Пенсии
- ОЗМ
- Безработица
- ТЗПБ
- ДЗПО
- ЗО |
|
Върнете се в началото |
|
|
mtashev
|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2012 1:33 pm Заглавие: |
|
|
Моля Ви да ми отговорите на поставения въпрос. Не съм сигурен дали съм прав и съответно не мога да продължа с настройката на системата. |
|
Върнете се в началото |
|
|
acc Стефан Янков
|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2012 9:45 am Заглавие: |
|
|
Здравейте!
В кодове за вид плащане нищо няма да променяте. В процент на осигуровки само в колона "Вид плащане" за родените след 1960г. може да промените кода от 550131 на 550101 (ако не е променен автоматично от системата). Други настройки не е необходимо да правите. Самите %-ти за осигуровки са си въведени в системата.
Когато въвеждате служителя е необходимо в прозореца "Списъци"да посочите (изберете) какви осигуровки се начисляват на лицето. ДОО - Фонф Пенции, фонд ОЗМ, фонд безработица; ДЗПО - вноска в УПФ, ЗО - ЗО по трудови договори осигурен. Трябва да се избере и предварително въведения в Референтни номенклатури Минимален осигурителен праг.
Това е!
Приятен ден |
|
Върнете се в началото |
|
|
|