| 

| 
						Unicontsoft
  Дискусионни форуми
 | 
						  | 

| 

| Предишната тема :: Следващата тема   | 

| Автор | 
		Съобщение | 

dimitrova Гост

| 

Пуснато на: Нед Мар 11, 2007 9:51 pm    Заглавие: ИМАМ НУЖДА ОТ ИНСТРУКЦИИ 2 | 
				     | 

| 

Здравейте, искам да попитам как да изтрия унищожени касови документи - РКО и ПКО.Създадени са в търговската част, а не в счетоводната и са отнесени към касовата книга.Не са свързани със осчетоводяване.Унищожих ги, опцията за изтриване е активна, но не се изтриват.

Искам и още нещо да помоля.Може ли малко инструкции за ТРЗ възможностите на програмата.Не ми е ясно може ли да разработва РПВ.Видях нещо такова в референтни номенклатури /Типове РПВ/, но не смея да предприема нищо засега. Въобще може ли да ми дадете повече информация за начина на работа и възможностите на модула ТРЗ.

Предварително благодаря! | 

| 

| Върнете се в началото | 
		 | 

| 

wqw Владимир Висулчев

| 

Пуснато на: Нед Мар 11, 2007 11:01 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

В търговската система не могат да се трият документи. По този начин на клиентите не им "изчезват" документи, защото "системата ги е изтрила" безпричинно -- нарочно сме го оставили така, не е грешката във Вас. Също така унищожените документи остават в системата като одит информация, защото мениджърите се интересуват кой бърка толкова много документи, защо ги бърка и може ли да се направи нещо да спре да ги бърка.

Относно ТРЗ, тази подсистема е готова и е в процес на тестване, а "лошата" новина е, че планираме да я оставим извън обхвата на свободната версия. Иначе, да, основна функция на ТРЗ е да генерира РПВ, фишове и евентуално счетоводни статии.

cheers,

</wqw> | 

| 

| Върнете се в началото | 
		 | 

| 

| 

| 

Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
  | 

| 

| 
 |