|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
jecky_m

Регистриран на: 26 Яну 2009 Мнения: 144 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Мар 10, 2014 5:23 pm Заглавие: [Решен] Банкови Документи - автоматична промяна Банка |
|
|
Здравейте.
Имам следният проблем:
От няколко дни имаме нова фирмена банкова сметка, която е в банка, различна от досегашната, т.е от Банка А се "преместихме" в Банка Б.
Промених данните на банк.сметка в Администрация -> Потребител на продукта, за да може да излиза на ФПрод новата банк.сметка.
Днес като отворих програмата и започнах да въвеждам БИ за 02/2104, установих, че навсякъде във вече въведените и приключени БИ в Търговска система -> Банкови документи, сметката се е променила автоматично на тази в Банка Б, а НЕ ТРЯБВА ДА Е ТАКА! Трябва да са в Банка А.
До колкото разбирам това се е получило заради промяната на банк.сметка в Потребител на продукта, което автоматично се е пренесло и в Контрагента "Нашата фирма".
Сега не ми излиза коректно сумата в Наличност на портфейли както и в ново БИ, като избера новата сметка в Банка Б. Показва се салдото на Банка А, но срещу името на Банка Б, а по новата сметка в Банка Б салдо все още не би трябвало да има, защото не сме я използвали, т.е няма направени БИ с тази нова сметка.
Как мога да оправя нещата, при условия, че за да коригирам приключени БИ, трябва да унищожа копията в Счетоводната система, а това е немислимо просто!
Моля, за съдействие! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Пон Мар 10, 2014 5:44 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Отдавна ли сте въвели новата банкова сметка?
Пробвайте да редактирате старата банковата сметка обратно и просто я деактивирайте. Добавете новата банкова сметка като отделна позиция в банкови сметки на потребител на продукта.
Ако имате сгрешени продажби/фактури/БИ ще трябва да ги редактирате на ръка обаче.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jecky_m

|
Пуснато на: Пон Мар 10, 2014 6:09 pm Заглавие: |
|
|
Скоро я добавих.
Пробвах с деактивиране - не се получи. Пак си останаха така БИ в Банкови документи. Опитах с изтриване на новата, деактивиране, почти всичко, което се сетих от сорта, но ...
Не си спомням добре, но мисля, че като променях банковата сметка в Потребител продукт, я добавих и в Контрагента "Нашата фирма" (не си спомням преди това беше въведена старата сметка).
Ох, голяма каша ...
Сега редактирам на ръка ... Кофти работа...
Благодаря за съдействието. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jecky_m

|
Пуснато на: Пон Мар 10, 2014 6:42 pm Заглавие: |
|
|
Всъщност - оправих нещата, така както ми казахте. Много благодаря.
Първият път не се получиха, защото имаше един запис БИ, който трябваше да редактирам, защото бях успяла да го редактирам.
Още веднъж благодаря за съдействието. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|