Unicontsoft

Дискусионни форуми
Как да проверя наличноста в централния склад!!

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    Unicontsoft Форуми -> Потребителски форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
gogsi



Регистриран на: 28 Сеп 2007
Мнения: 1

МнениеПуснато на: Сря Окт 03, 2007 5:56 pm    Заглавие: Как да проверя наличноста в централния склад!! Отговорете с цитат

Здравеите, вашата програма е много добра но имам следните питания(ще помоля за прости и ясни отговори)

1.Извършвам покупка и при създаването на документа за покупка след като въведа общите данни натискам бутна "Приключен", маркирам "Генериране на складови документи" и записвам покупката по реда посочен от вас в секцията "Инструкция за работа с Dreem Presonal" във този форум.Очаквам стоката да се заприходи като "получена" в "Централния скад". Ето питането ми:
Как да видя какво имам във централния склад(не виждам такава опция в програмата).В опцията "наличност на складове" ( кадето очаквах да видя покупката си като "получена" в склада) няма нищо? В кое поле да търся за да видя какво имам в склада като "получена" стока и "предадена" съответно.
Благодаря ви предварително дано съм ви изяснил проблема ми

_________________
the less you know the less you forget, the less you forget the more you know, the more you know the more you forget, the more you forget the less you know , so why should we study then
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
wqw
Владимир Висулчев


Регистриран на: 18 Май 2006
Мнения: 1889
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Окт 03, 2007 6:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Най-лесно е при самия избор на продукт (примерно в док. за продажба) да погледнете колона Наличност. Това е списъкът във форма Избор на продукт/материал. Също, в горната част на списъка (под бързия филтър) има падащ списък от където се избира склад, в който да гледате наличностите.

Може да пуснете една Оборотна ведомост на склада, за да се уверите, че има документи, по които е станало движението. Складовият документ също трябва да е приключен, за да е активен и потвърден в системата. Погледнете в списъка със складови документи или в самата покупка в панел връзки с документи какво е неговото състояние.

От формата за генерация при приключване на покупка може да се избере дали складовият документ да се приключи автоматично или да се генерира в състояние редакция.

cheers,
</wqw>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Unicontsoft Форуми -> Потребителски форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Можете да качвате файлове
Можете да сваляте файлове


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group; Translation by Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme by DEVPPL HTML Forum; Images by DEVPPL Photoshop Forum