Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
меги
|
Пуснато на: Нед Фев 21, 2010 3:33 pm Заглавие: начални салда на склад |
|
|
Здравейте отново.
Четох из форума за въвеждането на началните салда но нещо май се обърках. Към началния момент см.304 има салдо по артикули /количество и стойност/. От счетоводство или от търговска система трябва да въведа салдата за да се отразят и като наличности в склада.
Благодаря |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Нед Фев 21, 2010 5:21 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
За счетоводния склад от Счетоводство->Начални салда на сметка въведете салда по сметка 304.
За търговския склад използвайте Търговска система->Складови документи за да създадете документ от тип Начално салдо на склад (НСС).
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
меги
|
Пуснато на: Пон Фев 22, 2010 2:00 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за отговора. И аз така смятах да на правя но не знаех дали няма да дублирам записите.
За да съм сигурна че работя правилно искам да проверя правилно ли осчетоводявам разходните фактури които не касаят покупката на стоки/ например сметката за ток/. В Счетоводство/сч.документи/нов документ избирам ТипДок-ФПок и си въвеждам данните от ф-рата. В графа Сч.статия си избирам за водеща сметка да кредитирам 401 с признак съответния доставчик и да дебитирам 602 и 4531.
Поздрави |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pgbr Петър Братов

|
Пуснато на: Пон Фев 22, 2010 4:01 pm Заглавие: |
|
|
Да. Това е правилният начин на работа , ако не ползвате търговската система.
Същите фактури бихте могли да ги въведете и през функционалността за покупки в търг. система.
Поздрави
\\PGBR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
меги
|
Пуснато на: Пон Фев 22, 2010 5:29 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря.
Програмата Ви е много лесна за работа, но за мен по-важното е, че винаги когато имам въпрос могада пиша във форума и да получа своевременно отговор.
БРАВО |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|