| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
miro88
|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2025 11:46 am Заглавие: Датекс пей |
|
|
Здравейте,
предложиха ми картов терминал Датекс пей, в момента сме на терминал от банка, който не е свързан с компютъра и касовия апарат. За този терминал на Датекс ми обясниха, че трябва да се свърже с USB към компютъра и софтуера за продажби да го управлява, другия вариант е да се свърже към касовия апарат, но в този случай апарата трябва да се разкачи от софтуера за продажби / който вариант не ме устройва/ Въпраса ми е съвместим ли е този терминал с POS приложението? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2025 1:59 pm Заглавие: |
|
|
Не поддържаме Datecs Pay, но за сметка на това поддържаме няколко банкови терминали -- комуникационни протоколи на Борика и Ingenico.
Вие с коя банка работите?
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим
Последната промяна е направена от wqw на Пон Ное 24, 2025 3:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
miro88
|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2025 2:08 pm Заглавие: |
|
|
| Работим с ПИБ - на терминала пише Ingenico |
|
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2025 3:31 pm Заглавие: |
|
|
Да, поддържаме банкови терминали на ПИБ през протокол на Ingenico. Би трябвало да тръгне ако се свърже през сериен кабел с PC, но трябва да говорите с представител на банката.
Иначе настройката в ПОС става през Функции » Настройки » Настройки картови терминали изберете INGENICO в реквизит Протокол
После трябва във форма за Настройки на видове плащания да се избере така настроения картов терминал за конкретния вид плащане С карта
cheers,
</wqw>
p.s. Принципно за pinpad терминалите на Датекс (a.k.a. Datecs Pay) ще имаме поддръжка, но не е тествана, защото е нова и нямаме реални клиенти, които да ползват тази функционалност. _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
|
 |
|