Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
MilenaSt
|
Пуснато на: Нед Окт 06, 2019 3:52 pm Заглавие: [Решен] Проверка на контрагент за регистрация по ДДС |
|
|
Здравейте
при създаване на контрагент и въвеждане на ДДС№ можеше да се провери дали фирма е регистрирана по ДДС и автоматично се извличаха данните за адрес и др на фирмата, сега при импорт на данни от сайта на ЕК се появява следното на име и стойност
faultcode - soap:Server
faultstring - MS_UNAVAILABLE
Бихте ли ми казали къде греша или нещо съм направила, за да мога да го коригирам. Предварително благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Нед Окт 06, 2019 5:25 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Това е външна услуга предоставяна от ЕК и съответно по всяко време е възможно да е недостъпна. Случвало се и преди да не отговаря и обикновено се оправя за ден-два.
В случая MS_UNAVAILABLE означава The Member State service is unavailable, try again later or with another Member State т.е. има проблем с със сървърите за BG регистрациите (които най-вероятно са в България в статистиката или в НАП).
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MilenaSt
|
Пуснато на: Нед Окт 06, 2019 7:05 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря Ви, имах и такова предположение, но разликата във времето на въвеждане на нов контрагент, от миналат седмица и днес, ме обърка и реших че грешката е в мен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|