Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
stela.cholakova@gmail.com
|
Пуснато на: Сря Мар 11, 2015 11:30 pm Заглавие: Редактиране на документи за покупка |
|
|
Здравейте,
имам следния проблем:
Вече приключен документ за покупка въведен от търговския модул искам да редактирам. Разкачвам прикачените, редактирам после приключвам и ми излизат като приключени ФПок и РКО, самия търговски документ на екран изглежда като не приключен - така ли трябва да бъде?
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
Пуснато на: Чет Мар 12, 2015 12:40 am Заглавие: |
|
|
Здравейте,
срещам трудности с редактирането на документи - Покупка и свързаните към него ФПок РКО - например датата на Покупка и Фпок - как да променя?
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
Пуснато на: Чет Мар 12, 2015 9:45 am Заглавие: |
|
|
Здравейте,
ще допълня още въпроси които имам по темата, след като документа Покупка и Фпок са в статус Отменен и унищожен и съм изтрила свързаните към тях документи - как мога да ги изтрия и тези документи Покупка Фпок, да редактирам Дата, Номер и тн
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
cveti Цветелина Пирова

|
Пуснато на: Чет Мар 12, 2015 12:09 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
За да коригирате каквото и да било във валидиран документ в системата, трябва да промените неговото състояние. За целта използвайте бутон Редакция (Неактивна чернова за системата (Ctrl+E)), намиращ се в лентата с инструменти в горната част на формата (Picture_1).
Преди да направите промени в документа за покупка, трябва да проверите какви свързани документи има (Picture_2). Затова е необходимо да се навигирате до панел Връзки с документи. Основното правило в случаи на корекция на документи в системата е да запазим коректни връзките със свързани такива. Ако към покупката има свързани други документи, върху които направената корекция би имала отражение, трябва да извършим същите корекции и върху тях.
Документи в търговската системата не могат да бъдат изтривани, с изключение на свързаните счетоводните записи на ФПок, РКО и т.н. (Picture_3)
Корекция в дата на документа може да извършите чрез избор на бутона със стрелката в Док. дата.
Поздрави,
Цветелина
Описание: |
|
Размер: |
98.73 KB |
Преглеждания: |
16107 път(и) |

|
Описание: |
|
Размер: |