|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
transhelix
|
Пуснато на: Пон Фев 29, 2016 11:48 am Заглавие: Кредитно известие |
|
|
Здравейте,
Искам да пусна кредитно известие къв фактура. Фактурата е за 900 лв, а кредитното искам да е за друга сума. Като дам Генериране на КИ към фактура обаче, автоматимно ми преправя сумата на 900лв, т.е. на пълната сума. Какво да направя? Имам и един допълнителен върпос. Откъде мога да задам опция, когато анулирам докумен, автоматично да се изтрива и поредния номер, защото например при опитите за това КИ имам 4 генерирни документа.
Поздрави |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Пон Фев 29, 2016 1:28 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Анулираните фактури и анулираните КИ влизат в дневниците по ДДС затова запазват поредните си номера.
Като генерирате КИ на база на фактурата документът се създава в състояние редакция без да се записва в базата, така че като излезете от формата без запис (просто затворете с X-са горе вдясно) не остава следа. Дори да запишете документа, той е в редакция (чернова) и не влиза в справки и дневници по ДДС.
В генерирания КИ можете да променяте количество или да триете редове преди да го приключите. Също ако КИ е за корекция на цена, трябва да укажете типа на известието в съответния реквизит на първия панел на формата за редакция и съответно да въведете корекцията на цените както редактирате редовете за количествени КИ.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|