|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
CHefo
|
Пуснато на: Пон Сеп 07, 2015 12:51 pm Заглавие: Разпределение на разходи |
|
|
Здравейте,
имам проблем с функцията за разпределение на разходи от покупки при свързаните документи.
Има две опции:
- на база количество
- на база стойност
но и в двата случая ми ги смята по един и същ начин. До колкото виждам на база количество, а аз ползвам на база стойност.
Проблем в програмата ли е или в настройките?
Мисля, че този проблем го имаше и в предната реализация. Сега съм с последната.
Поздрав |
|
Върнете се в началото |
|
 |
phn Пламен Николов

|
Пуснато на: Пон Сеп 07, 2015 1:49 pm Заглавие: проблем |
|
|
Здравейте,
Да, има проблем с разпределението на разходите при "Покупки разходи за покупки".
Ще го отстраним в следващата реализация.
Поздрави,
Пламен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
phn Пламен Николов

|
Пуснато на: Сря Сеп 09, 2015 11:15 am Заглавие: проблем |
|
|
Здравейте,
Правя по-внимателен анализ на проблема с разпределението и
стигам до извода, че проблем няма.
Дайте повече информация. По какъв начин попълвате редовете в таблицата на връзката "Покупки, разходи за покупка"?
Какво посочвате в "Ред от текущ документ", "Ред от свързан документ"?
Следните две връзки са огледални:
1.Покупки, разходи за покупка
2.Покупки, за които е разхода за покупка
Първата се попълва в покупка на материални запаси, когато от друга покупка се разпределя стойност на услуга. Това автоматично води до попълване на втората връзка в покупката на услуга.
А попълването на втората връзка "Покупки, за които е разхода за покупка" се прави в документа за услугата. Посочва се реда с услугата, който се свързва с покупка на материални запаси, върху които се натрупва стойността на тази услуга. И реципрочно автоматично се попълва първата връзка "Покупки, разходи за покупка" в покупката на материални запаси.
Поздрави! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|