Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
KKKanev
|
Пуснато на: Пон Юли 20, 2015 10:02 am Заглавие: [Решен] Проблем при и-е на Dreem Personal 1.5 на стар лаптоп |
|
|
Здравейте,
Разполагам с един лаптоп от 99-та година, на които е инсталиран Windows XP и се опитвам да сложа Dreem Personal 1.5, но имам проблем. По време на инсталацията програмата казва че е променила файлове, които се ползват в момента и за целта трябва компютъра да се рестартира и да се пусне инсталацията отново. Правя го това, обаче по време на инсталацията пак дава това съобщение и така до безкрай ... Може ли да ми кажете дали програмата има някакви по-специални изисквания към лаптопа, тъй като наистина е доста старичък и дали аз нещо не правя правилно, за да може да я подкарам. Ако Ви трябва информация за лаптопа, ще предоставя веднага. Благодаря предварително, поздрави и приятен ден! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Пон Юли 20, 2015 10:10 am Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Пробвайте да инсталирате направо от разпакетираната инсталация DreemPrs15.msi -- с десен клик от менюто избирате Install.
Имате ли Service Pack 3 инсталиран на това XP?
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KKKanev
|
Пуснато на: Пон Юли 20, 2015 11:53 am Заглавие: |
|
|
wqw написа: | Здравейте,
Пробвайте да инсталирате направо от разпакетираната инсталация DreemPrs15.msi -- с десен клик от менюто избирате Install.
Имате ли Service Pack 3 инсталиран на това XP?
cheers,
</wqw> |
Благодаря много за бързият отговор, довечера след работа ще пробвам с програмата от предоставеният от Вас линк и ще пиша, също така ще видя кой SP има на лаптопа. Благодаря отново! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KKKanev
|
Пуснато на: Сря Юли 22, 2015 5:28 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте отново,
За съжаление нямам развитие с инсталацията на продукта, дори и от линка, които ми предоставихте. Добавям screenshot-и от грешката по време на инсталацията, както и от част от характеристиките и операционната системата на лаптопа.
Ще съм много благодарен, ако може да ме посъветвате как да инсталирам софтуера. Благодаря предварително, поздрави и приятна вечер! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Сря Юли 22, 2015 5:51 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Най-вероятно нямате инсталиран последен Service Pack 3 на XP. Ако имате проблеми с неговата инсталация можете да пробвате да инсталирате само MDAC_TYP.EXE отделно.
Ако можете кажете ми стойността в регистъра на ключ FullInstallVer във HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\DataAccess. Инсталацията ще се опита да обнови MDAC само ако там версията е по-малка от 2.81.1117.0
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KKKanev
|
Пуснато на: Чет Юли 23, 2015 10:31 am Заглавие: |
|
|
wqw написа: | Здравейте,
Най-вероятно нямате инсталиран последен Service Pack 3 на XP. Ако имате проблеми с неговата инсталация можете да пробвате да инсталирате само MDAC_TYP.EXE отделно.
Ако можете кажете ми стойността в регистъра на ключ FullInstallVer във HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\DataAccess. Инсталацията ще се опита да обнови MDAC само ако там версията е по-малка от 2.81.1117.0
cheers,
</wqw> |
Благодаря много за отговора, довечера след работа ще погледна, ще инсталирам SP3 и ще Ви кажа стойността регистъра. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KKKanev
|
Пуснато на: Пон Юли 27, 2015 7:38 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте отново, днес успях да се преборя SP3 също не искаше да се сложи, за това почнах от SP1, след това качих SP3 и след това без проблем успях да инсталирам Dreem Personal 1.5. Благодаря Ви изключително много за съветите! Желая всичко добро! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|