|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sklad
|
Пуснато на: Нед Апр 26, 2015 11:32 pm Заглавие: POS издаване на фактури |
|
|
Здравейте,
Разучавам още софтуера за това съм в режим: Виртуален ФП
искам да издам фактура, избирам контрагент, но при печата се вижда на екрана само касовият бон без да има фактура.
При избора на протокол имам: DAISY MICRO,
а касовият апарат е daisy perfect дали ще има комуникация между pos и касовият апарат? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Нед Апр 26, 2015 11:50 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Модел Perfect S-KL се ползва ok при клиенти. За съжаление тази каса, както и касите на Датекс, не могат да отпечатват фактури "тип бензиностанция". На Тремол могат.
POS в такива ситуации се настройва да печата фактури като служебни бележки и отделно се печата фискално бонче за цялата сума (което с телбод се прикрепя към фактурата).
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sklad
|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2015 12:00 pm Заглавие: |
|
|
Настроил съм служебни фактури да се издават, но на екрана не излиза фактурат, което според мен предполага, че и касовият апарат няма да я отпечата.
Не знам всъшност дали разбрах правилно отговора ви, за това да уточним:
Може ли да отпечата фактурата касовият апарат макар и отделно от касовата бележка или не, за да знам да продължа борбата? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2015 12:40 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Настроил съм служебни фактури да се издават, но на екрана не излиза фактурат, което според мен предполага, че и касовият апарат няма да я отпечата. |
Виртуалният ФП не вузиализира нито продажби нито фактури (служебни или фискални). Целта му е документите да влизат в back-end системата без да се разпечатват.
Цитат: | Може ли да отпечата фактурата касовият апарат макар и отделно от касовата бележка или не, за да знам да продължа борбата? |
Можете да разпечатате служебна фактура на всички видове ФП и каси, можете да разпечатате фискална фактура (тип бензиностанция) само на ФП и определени модели каси, които хардуерно поддържат печат на фискални бележки от този тип.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|