Unicontsoft

Дискусионни форуми
Въвеждане на коректни проценти за осигуровки

Създайте нова тема   Напишете отговор    Unicontsoft Форуми -> Потребителски форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
t.zaneva

МнениеПуснато на: Пон Сеп 29, 2014 10:07 am    Заглавие: Въвеждане на коректни проценти за осигуровки Отговорете с цитат

Здрвейте,
откосор работя с Dreem и съм на етап настройки на референтни номенклатури. Опитвам се да въведа процентите по видове осигуровки, но на полетата за ДОД, ЗО ДЗПО УПФ не ми дава да сложа"чк" и да попълня съответните проценти. Опасявам се, че няма да начисли коректно осигуровките без тази предварителна настройка.Моля за малко помощ! Благодаря!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
phn
Пламен Николов

МнениеПуснато на: Вто Сеп 30, 2014 9:27 am    Заглавие: "чк" Отговорете с цитат

Здравейте,

ако имате предвид "чекване" на колона "Родени след 1960", това се прави в Референтни номенклатури/ТРЗ/Осигуровки.
Върнете се в началото
t.zaneva

МнениеПуснато на: Вто Сеп 30, 2014 3:16 pm    Заглавие: Осигуровки и осчетоводяване Отговорете с цитат

Благодаря! Но следвам стъпките, описани в ръководството и не става. В Реф. ном.-ТРЗ-Осигуровки стоят активни, а на полетата за чек "родени след 1960" отново не ми позволява отметка. Sad
Имам и ще един въпрос - поради естеството на работа ми се налага спазване на строга аналитичност на сметките. В сметкоплан съм ги създала и сега идва същинската част-осчетоводяване. Тъй като документите касят осчетоводяване на разходи (60 гр) не "минавам" през Търговска система, а искам да ги осчетоводя от Счетоводство-Счет. док.-.. но не ми позволява??? Изобщо не мога да въведа сумите по дт на 60 и кт на Доставчик? Реших да ги запиша през Търг. система, но там пък не мога да избера аналитината сметка, което ми супер важно. В Аналитична оборотка излиза по групи разхои, но не се вижда аналитичността. какво да направя? Много благодаря за търпението и вниманието! Поздрави!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Unicontsoft Форуми -> Потребителски форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Можете да качвате файлове
Можете да сваляте файлове