Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
CHefo
|
Пуснато на: Сря Окт 23, 2013 8:04 am Заглавие: Проблем с новата версия от 18.10.2013 |
|
|
Здравейте,
при инсталирането на новата версия и при опит да отворя спавка Вземания и задължения (снимка 1) ми излезе съобщение (снимка 2) и стига само до там. Или затваря програмата или излиза в изходно положение.
Първо инсталирах въху старата програма, полсе я махнах и направих нова инсталация, пробвах и с по стара база, но ми даде друга грешка (което си е нормално) но след осъвременняването й до последната версия пак същия проблем.
Какъв е точно и проблема и най-вече как мога да го оправя?
Поздрави.
Описание: |
|
Размер: |
88.64 KB |
Преглеждания: |
12999 път(и) |

|
|
248.27 KB |
12999 път(и) |

|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
CHefo
|
Пуснато на: Сря Окт 23, 2013 9:23 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
инсталирах и тази версия, при справка за Задължения всички е наред, но при Вземанията нещата са същите. Грешката май е същата. Пращам Ви снимка.
Поздрави.
|
94.82 KB |
12981 път(и) |

|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Чет Окт 24, 2013 10:05 am Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Погледнете в меню Помощ | Относно коя е инсталираната реализация. Ако наистина е 2013.10.23 пробвайте от форма Поддръжка системни бази данни да изберете Прилагане на текуща версия на база данни.
Форма Поддръжка системни бази данни е достъпна от меню Файл | Нова регистрация след което бутон с три точки срещу Профил на системата. (Там откъдето се създава/възстановява архив на базата данни.)
cheers,
</wqw>
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CHefo
|
Пуснато на: Чет Окт 24, 2013 11:29 am Заглавие: |
|
|
Здравейте,
това го напавих още след инсталирането като използвах съществуващата база. После разарижирах стара база и там ми каза, че базата е стара и дали искам да пиложа последните настройки, отговорих с ДА и програмата си модифицира базата данни, но проблема от пердниа пост си остана.
Сигурен съм че е последната версия (т.е. от 23.10.2013), защото на тази от май месец функцията си работи нормално, на тази от 18.10 не работи, а на тази от 23.10 работи само частта Задъмжения, а на частта Вземания съобщението от предния пост.
Днес пробвах и на друг компютър като прехвърлих само папката Data с базата (защото забравих да я архивирам)
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|