|
|
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
CHefo
|
Пуснато на: Пет Авг 02, 2013 1:37 pm Заглавие: Картон стока/продукт |
|
|
Здравейте,
появявами се разлика при автоматичното изчисляване на средните цени от търговската и счетоводната системи. В търговската върви логично, при всяка покупка с различна цена, средната се променя и при всяка следваща продажба (до следваща покупка) средната цена е една и съща, но в счетоводната не е така. Там постоянно се сменя средната цена и така в справките започва да ми излиза, че имам несъответствиве. За това при всяко изписване на МЗ копирам цените от Търговската система (в червеното поле). Но тогава при Проверка на коректност на сметки на МЗ ми излизат несъответствия в счетоводната система.
Как мога да оправя тези разлики?
Поздрави
Описание: |
|
Размер: |
101.11 KB |
Преглеждания: |
6199 път(и) |
|
Описание: |
|
Размер: |
82.12 KB |
Преглеждания: |
6226 път(и) |
|
Последната промяна е направена от CHefo на Вто Авг 06, 2013 2:44 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
|
pgbr Петър Братов
|
Пуснато на: Вто Авг 06, 2013 9:39 am Заглавие: Здравейте |
|
|
Да наистина има разлика при преизчисляването на търговския и счетоводния склад. Тези разлики би трябвало да се незначителни и се получават поради факта, че двете подсистеми работят по различни алгоритми. За сега не можем да ги избегнем. Може би в следващи верии на продукта ще успеем да ги изравним , но за сега това не е въможно.
Препоръчваме разликите да не се отсраняват ръчно, а да си останат така както ги смята системата.
Поздрави
\\PGBR
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|