Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
jecky_m
Регистриран на: 26 Яну 2009 Мнения: 144 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2013 10:59 am Заглавие: [Решен] Съществуващ служител на нов трудов договор |
|
|
Здравейте.
Имам следния проблем:
На съществуващ служител се прекратява трудовия договор с дата 01.02.2013 и се назначава на нов трудов договор пак от същата дата 01.02.2013 г. на различна длъжност, с различна основна заплата.
Ако се опитам да създам нов картон на същия служител, със същото име, програмата ми дава съобщение, че вече има такъв служител с такива имена и не мога да направя картона.
Как се отразява и/или настройва в програмата преназначаването? Не знам даже дали се води и преназначаване в случая, защото на практика се прекратява настоящия тр.договор и служителя се назначава на нов тр.договор, т.е няма допълнително споразумение към текущия договор в този случай.
Благодаря предварително.
Надявам се на сравнително бърз отговор, защото наближава времето за РПВ за 02/2013 г, а аз не мога да го измисля. |
|
Върнете се в началото |
|
|
acc Стефан Янков
|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2013 2:35 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте!
Сложете един интервал повече например между името и презимето на лицето. По-добре го направете в стария картон, защото повече няма да го използвате.
Успех!
Приятен ден! |
|
Върнете се в началото |
|
|
jecky_m
Регистриран на: 26 Яну 2009 Мнения: 144 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Вто Мар 05, 2013 1:42 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за отговора.
Значи, така или иначе трябва нов картон.
Мислех си, че има възможност да се ползва съществуващият картон. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|