|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
krasko28
|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2012 7:05 am Заглавие: ПРОБЛЕМ С РАБОТНИ ПЕРИОДИ |
|
|
Имам проблем с осчетоводяване, изписва ми липсва разрешен работен период - ето и случай създал съм си нова каса от номенклатури, от дата 8 август съм осчетоводил касов документ НСК с което я захранвам със 160 лв, но не съм дал генериране на счетоводен документ и създаване на счетоводно записване. От по късна дата имам разходен касов ордер за 100 лева.
В Наличност на портфейли ми излиза салдо за 60 лева, а във справките оборотна ведомост и аналитична ведомост на портфейл за посочената по-горе каса имам отрицателно салдо от 100 лева, въпросното начално салдо от 160 никъде не фигурира. Опитах се да генерирам счетоводно записване защото си мисля, че грешката е от там, но явно не е, защо и каква е причината? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pgbr Петър Братов

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2012 10:48 am Заглавие: |
|
|
Привет..
Доколкото рабирам началното салдо на касата от 160 лв. няма счетоводно записване, т.е. разхода от 100 лв, който е направен в последвие е осчетоводен и в счетоводството салдото е -100 лв.
Има две решения. Първото в начални салда на сметки да се инициализира счетоводната каса със 160 лв, колкото е началното салдо.
Втори вариант: Със счетоводна статия да се прехвърлят пари от банка или друга каса по сметката на касата, която е на мимус.
Поздрави
\\PGBR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|