|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
elkand
|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2011 3:17 pm Заглавие: Отбелязване в банков документ на кредитно известие |
|
|
Здравйте, имам следния проблем - по ф-ра за покупка има издадено кредитно известие само за няколко позиции - когато плащам по банков път трябва тази сума да се извади, но за съжаление аз не успявам. Документът е правилно осчетоводен, има го в счетоводната и търговска с-ми, но в банков документ не мога да го '' вкарам''. Предварително благодаря. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2011 4:06 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Какво се случва при избор на този КДПок в колона Свързани док.?
Възможно е при приключване на кредитното да сте избрали създаване на документ за прихващане с оригиналната покупка, при което този КДПок вече се води платен в системата, а задължението по покупката е намалено с неговата стойност. При това положение в банковия док. при опит за свързване, в списък Документи за покупка и продажба стойността на колона Остатък (за плащане) за такъв КДПок е нула.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|