Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mimo
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 3:29 pm Заглавие: Здравейте |
|
|
Здравейте,
разглеждам Вашия продукт и ще питам директно.
Как се справя с производството?
Имали част която включва ТРЗ и Личен състав?
Акцизни и Дан. складове?
Интрастат?
Благодаря. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 4:46 pm Заглавие: |
|
|
Ще отговоря бързо тогава:
- Производство няма като отделен модул. Ако ви е добър счетоводителят, може да се води през счетоводство (и евентуално пакетаж през търговската система)
- ТРЗ тестваме в момента, но е минимален шанса да влезе като модул в свободната версия
- Акцизни и Дан. складове засега се отработват на общо основание
- Няма реализиран помощник за Интрастат декларации. Планиран е такъв, но задачата е с нисък приоритет (поне докато реален клиент не го поиска)
cheers,
</wqw> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mimo
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 5:22 pm Заглавие: Здравей те отонво |
|
|
Системата ми харесва така както е направена.
За производството - Можели:
1. Пуска се поръчка със собствен номер за производство на определен артикул. Пример - производство на шкаф - от склад 1 се вземат плоскости, от склад 2 видии и разни други зглобки, след това артикула отива в цех за кантиране и по нататъшна обработка докато стане най на края шкаф. идеята ми е да може да се проследява целия процес от пускането на поръчката до изработването на шкафа.
Счетоводната част мие ясна тя ще се появи в последствие.
Незнам да ли съм достатъчно ясен ако трябва мога да се обадя и по телефона.
Също ме интересуват цени, как сто ивъпроса с дисрибуцията и подръжката на продукта.
става въпрос з а5 работни места.
Благодаря.
mimoatanasov@gmail.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 7:59 pm Заглавие: |
|
|
Описанието на производството на шкаф прилича на някаква форма на непрекъснато производство. Най-краткият отговор тук е, че в Dreem няма модул, в който това може да се опише и следи от производствена гледна точка.
Системата е ориентирана към търговски фирми, които основно се занимават с дистрибуция и рядко с пакетаж на стоки. Обслужват се търговската и счетоводната дейност на такива фирми, но не и производствената им дейност.
В момента се разработва модул Заявки и поръчки, но той касае по-скоро заявки към доставчици и заявки от клиенти (с елементи на CRM), отколкото материални запаси и производствени цехове.
Ако желаете, обадете се в работно време (9h-18h) на фирмените телефони (952 35 11 в София) за повече информация. Предлагаме Professional версия за до 5 работни станции, както поддръжка и обучение към нея или отделно.
cheers,
</wqw> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|