Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Krasimir
|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2010 9:30 pm Заглавие: Обезщетение по чл. 222 от КТ |
|
|
Здравейте,
Предстои ми за първи път изплащане на обезщетение по чл. 222 от КТ на съкратен работник от 11.10.2010 г. Моля опишете ми подробно какви настройки, как и къде трябва да направя, и как да съставя ведомостта за заплати.
Благодаря предварително. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
toni Гост
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Krasimir
|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2010 8:48 pm Заглавие: |
|
|
Как мога да избера ДОО в-у обезщ. по чл. 222 от КТ преди 1960 г. с код вид плащане 550116 в модул ТРЗ - Служители - Съответния служител - Списъци - Вноски - ДОО, след като в падащия списък липсва? В Номенклатури - Референтни номенклатури - ТРЗ - Осигуровки е невъзможно да бъде добавено към списъка. Разгледах всички настройки в Номенклатури и не открих такава възможност. Може ли да ми обясните как да го добавя в списъка, за да мога да направя коректно ведомостта? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
toni Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2010 9:14 am Заглавие: |
|
|
Здравейте,
В момента има само за след 1960, в следващата версия ще има и за
преди 1959.
Поздрави,
Антония |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Krasimir
|
Пуснато на: Чет Ное 04, 2010 7:15 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Благодаря за бързата корекция в програмата. Съставих ведомостта с нужното ми обезщетение, но в Рекапитулация ми се появява ДОО фонд ТЗПБ от осигурители, код 550149. Не открих никъде възможност да се изключи начисляването на ТЗПБ, което за обезщетение по чл. 222 не се дължи. Възможно ли е аз да съм сгрешил нещо в настройките и ако е така, моля да ме насочите.
Благодаря. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
toni Гост
|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2010 10:34 am Заглавие: |
|
|
Здравейте,
В следващата реализация ще има възможност да се включи/изключи фонд ТЗПБ.
Поздрави,
Антония |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|