|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
alek_dimitrov
|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2010 12:51 pm Заглавие: Бърз въпрос за разполагаемо количество... |
|
|
Привет колеги, питането ми е следното. В наличност на склада имам материали, които имат наличност 0 - това е ОК, но имам и материали, имащи за стойност празно поле. Как да коригирам, така че просто от материалите, свършили в склада, да показва 0, навсякъде и да няма празни полета?
Предварително благодаря  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2010 1:14 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Наличност 0 означава, че по съответния продукт е имало движения в склада. Наличност празно означава, че този продукт никога не е бил изписван/заскладяван в съответния склад.
Най-лесно можете да симулирате движение като в съответния склад със задна дата вкарате документ за начално салдо (НСС), в който цитирате продуктите с количество нула.
Edit: Или пък може да е ПСД/РСД без значение дата на док., в който се цитират всички продукти с количество нула.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|