|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nrnikolova
|
Пуснато на: Нед Сеп 27, 2009 4:02 pm Заглавие: ТРЗ |
|
|
Пак съм аз...
Програмата има ли възможност за изчисляване на заплатата с Модул ТРЗ при сумирано изчисляване на работното време, т.е. почасово заплащане, не подневно?
Моля ви кажете, че може.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrnikolova
|
Пуснато на: Нед Сеп 27, 2009 5:38 pm Заглавие: сумарно отчитане на работно време |
|
|
Ако часовете се преизчисляват по присъствена форма и заплатата си се начислява на съответните работни дни, ще се справя с програмата, само ми кажете как да укажа, че през празничен ден е работено и съответно се полага допълнително възнаграждение - като 1 допълнителен ден, т.е. да коригирам работните дни, или направо като изчислено допълнително възнаграждение за един допълнителен ден. Коректно ли е да го направя по този начин?
Благодаря предварително! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
toni Гост
|
Пуснато на: Пон Сеп 28, 2009 11:16 am Заглавие: |
|
|
Здравейте,
За съжаление в момента възнаграждението не може да се изчислява почасово. Присъствената книга, която би решила този проблем, е в процес на изработка.
Можете да изчислите допълнителното възнаграждение и да го добавите в РПВ като надбавка (еднократно за месеца) : Дефинирате си надбавка със сума = 0 и в реда на РПВ, от колона "Удр./Надб./Обезщ./Отпуски" добавяте надбавката с изчислената сума.
Поздрави,
Тони |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|