|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
castor
|
Пуснато на: Вто Сеп 01, 2009 1:49 pm Заглавие: ГВРС в ТРЗ |
|
|
Здравейте,
в Обща Рекапитулация към Разчетно-Платежна Ведомост на реда за Фонд "ГВРС" ми излиза нула в колона Работодател - дължими суми, съответо и в обща сума. Реда с код за вид плащане 570910 си съществува (т.е. при създаването на служител в списък съм отбелязал ГВРС - Да), но ми излиза 0.
В Референтни номенклатури - процент на осигуровки си присъства ГВРС с процента за сметка на работодател за 2009 г.
Моля за съдействие,
Благодаря |
|
Върнете се в началото |
|
 |
toni Гост
|
Пуснато на: Вто Сеп 01, 2009 3:09 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
проверете дали максималният осигурителен праг в редовете на РПВ не е нула. Ако е, направете следното:
1. Попълнете Референтни номенклатури->Трз->Национална класификация на икономическите дейности и Национална класификация на професиите и длъжностите (само тези, които касаят вашите служители)
2. В Референтни номенклатури->Трз->Минимален осигурителен праг - въведете съответния праг (минимален и максимален)
3. В номенклатурата на служителя, Списъци->Минимален осигурителен праг изберете прага за съответния служител.
Поздрави,
Тони
Последната промяна е направена от toni на Сря Сеп 02, 2009 2:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
castor
|
Пуснато на: Сря Сеп 02, 2009 11:23 am Заглавие: |
|
|
Точно това беше проблема, направих описаните стъпки и сега всичко е точно.
Благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|