|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gggggggggggg
|
Пуснато на: Сря Апр 15, 2026 11:56 am Заглавие: ако приемате предложения имам едно |
|
|
| Здравейте, ползвам безплатната версия и съм изключително доволен от продукта, имам следното предложение към вас, което би ускорило работата при ръчно въвеждане: може ли да се настрои така че когато имаме зададена материална сметка вместо да се търси артикула по име да е възможно да се въвежда с кода, под който е създаден. Вмомента пак може да се напише код но излиза номенклатурата с контрагенти. Общо взето към всички сметки излиза номенклатурата с контрагенти, ако е възможно при избиране на сметка 304 например и въвеждане на код пример 012 да си излиза например стока х, а не доставчик х. Благодаря за вниманието. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2026 3:22 pm Заглавие: |
|
|
Това е наш пропуск -- в следващата версия в празна база кодовете на контрагенти ще започват от 101 (вместо 001), а на продукти от 1001, като идеята е да не се дублират кодовете на тези две номенклатури поне докато не въведете 900 контрагента.
За съществуващи бази в Администрация » Номератори можете да коригирате Кодове на номенклатури » Номенклатури » Контрагенти на 100 и на Продукти на 1000, като това няма да промени вече въведените кодове (за тях няма лесно решение).
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|