|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gggggggggggg
|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2026 12:49 pm Заглавие: ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА НОМЕНКЛАТУРА |
|
|
| Здравейте от много време ползвам програмния продукт, отличен е и съм много доволен! Имам такъв въпрос, както казах ползвам го от много време имам фирма която има базаданни от 2015 година до момента, има ли вариант да се прехвърли само номенклатурата и крайните салда във новата верси 2,0 беза да се прехвърлят всички документи от 2015 година до момента. В новата версия да влезнат само салда контрагенти и персонал без стари документи, тъй като архивът ми вече надминава 100 мб и програмата работи тромаво. Предварително Благодара за отделеното време. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2026 2:57 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
След първоначална инсталация на Dreem 2.0 започвате работа с празна база, не е задължително да мигрирате данни от Dreem Personal 1.5.
Принципно в системата от Средства » Импорт... (Ctrl+I) има помощници за импорт на продукти и на документи, но не всички реквизити могат да се прехвърлят.
Обикновено при първоначално стартиране на работа със системата в празна база данни за всички контрагенти, с които дадена фирма e работила, се прави отчет за вземания и задължения от старата система, която са ползвали до момента. Тази справка се използва, за да се импортират продажби/покупки в Dreem (за всеки контрагент по една), с които да се установи първовачалните вземания/задължения.
Други вариант е от старата база данни да вкарате неплатените документи (продажби и покупки) в новата база данни един по един като общи суми (без редове).
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|