|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bolkan.faynensis
|
Пуснато на: Пон Май 27, 2024 12:07 pm Заглавие: Невъзможност за издаване на приходен/разходен касов ордер |
|
|
Здравейте! Налага се да издам разходен касов ордер по плащане вноска за сума, за която няма документ за покупка или някакъв друг. Самото записване е от типа на 499/501. Имам име на получателя, но нямам документ, който да посоча в аналитичността. В полето за сума изобщо не се позволява да се впише каквато и да било цифра. Стои като замръзнало. В обратния случай: ако имам примерно фактура за плащане, няма проблем да избера документа и да го платя. Но когато нямам такъв документ, не ми се разрешава да вписвам нищо.
Прегледах доста опции, в които е възможно да се коригира проблема, но не открих. Моля за малко помощ. Вероятно има нещо, което недоглеждам... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Пон Май 27, 2024 3:33 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Пробвайте в реда на РКО да пишете в колона Сума валута. Стойността на колона Сума се калкулира то нея през стойност на колона Курс.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|