|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Кольо
|
Пуснато на: Сря Авг 12, 2020 6:21 pm Заглавие: [Решен] Редактирах документ за покупка, но продължава да ми стой наличност |
|
|
Добър ден,
Редактирах документ за покупка, но продължава да ми стой наличност. Върнаха ми парите за един продукт, купен преди време. Отворих документа с покупката и го редактирах, като изтрих реда за този продукт.
Като отида на продукти и материали и на наличност на складове седи 1 бройка от продукта. какво е правилно да направя?
Програмата я рестартирах и още стой наличен 1 брой. Обаче като дам филтър на документи за покупка на този продукт е празно, няма го документа вече. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Сря Авг 12, 2020 9:21 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Наличността на склада се определя от разликата на количествата по складови документи, не от покупките и продажбите, а от ПСД минус РСД.
Към всяка покупка системата може да създава автоматично приходен складов документ за стоките. Например ако в покупката имате два реда -- един за стока и един за услуга -- в приходния складов документ системата ще създаде само един ред за стоката.
Отворете покупката и в раздел свързани документи имате ПСД към покупката. Отворете го с двойно щракване и го анулирайте или редактирайте редовете или количествата за да коригирате прихода на склада.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Кольо
|
Пуснато на: Чет Авг 13, 2020 11:49 am Заглавие: |
|
|
Добре, занапред ще знам.
Мислех че след като при покупка генерира автоматично ПСД, следователно при редакция покупка ще редактира автоматично свързания ПСД. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|