| 

| 
						Unicontsoft
  Дискусионни форуми
 | 
						  | 

| 

| Предишната тема :: Следващата тема   | 

| Автор | 
		Съобщение | 

karina_

| 

Пуснато на: Съб Яну 26, 2019 7:09 pm    Заглавие: Разпределяне на разход по доставка | 
				     | 

| 

Здравейте,

Опитвам се да разпределя разход по доставка. Не съм сигурна дали съм се справила успешна, но към момента получавам това.

Взима операция в счетоводни документи, като избера преизчисляване на склада от контролен панел, стойностите на артикулите остават непроменени.

Също имам въпрос как мога да разпределя транспорт, вписан като отделен ред в самата фактура за доставка на стоките.

|  Описание: | 

| 

|  Размер: | 
		 319.71 KB | 

|  Преглеждания: | 
		 14635 път(и) | 

| 

| 

| 

| Върнете се в началото | 
		 | 

| 

e.manolova

| 

Пуснато на: Пон Яну 28, 2019 4:35 pm    Заглавие: Разпределяне на разход по доставка | 
				     | 

| 

Здравейте,

Разпределянето на разходи за придобиване се извършва посредством документа за Покупка(за разхода), а не чрез ФПок. Покупката трябва да е в редакция и след като се извърши разпределянето на разхода върху съответния документ, тя се приключва. Не е необходимо преизчисляване на склада.

Когато искате да разпределите разход, който е в същия документ, подходът е идентичен. Покупката трябва да е в редакция и при задаване на "разпределяне на разходи за придобиване" трябва да се посочи по кои редове от същия документ искате да се извърши разпределянето. След това документът се приключва и разхода вече е разпределен.
 | 

| 

| Върнете се в началото | 
		 | 

| 

| 

| 

Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
  | 

| 

| 
 |