|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pshangov
|
Пуснато на: Пет Окт 17, 2008 1:40 pm Заглавие: Проблем с акутализация към 1.5 RC3 |
|
|
Здравейте,
Версията на Dreem Personal, която в момента имам инсталирана, e 1.0 RC1, издание 2007.3.30. Опитах се да направя актуализация до текущата 1.5 RC3, но по време на изпълнение на инсталационния скрипт възникнаха грешки (свързани с промени на структурата на базата данни), и след няколко такива грешки прекъснах инсталацията (на сайта не намерих информация за изисквана минимална версия от която да се направи актуализация). След опит да стартиам старата версия, получих грешка, че MSDE не е инсталиран. Моля посъветвайте ме какъв е най-удачният начин да процеирам оттук нататък, тъй като в момента вече нямам работеща версия на програмата. Разполагам с относително актуален архив на базата данни, правен с версия 1.0 RC1, който в краен случай мога да използвам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pshangov
|
Пуснато на: Пет Окт 17, 2008 2:14 pm Заглавие: |
|
|
Открих, че на сайта има и старта версия (1.0), така че инсталирах първо нея и сега всичко е ОК. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Пет Окт 17, 2008 5:49 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Явно има нещо, което не сме предвидили при мигриране от версия 1.0.
Ако не представлява проблем да ни изпратите последния архив на 1.0, който е направил проблем при upgrade. Личната ми поща е vlado при unicontsoft точка com.
Предварително благодаря и лично гарантирам конфиденциалността на данните Ви.
cheers,
</wqw> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|