Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Кольо
|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2018 4:27 pm Заглавие: Грешка при приключване на документ за продажба |
|
|
Здравейте.
Напоследък при приключване на документ за продажба ми изписва грешката от прикачените снимки по-долу. Аз въпреки това натискам на "продължи" и приключвам документа. Надявам се да няма проблем при справки з амаржа, оборотна ведомост за месеца и т.н. Ще се радвам на съвет как да престане въпросната грешка.
Поздрави.
Описание: |
|
Размер: |
879.73 KB |
Преглеждания: |
12910 път(и) |

|
Описание: |
|
Размер: |
589.43 KB |
Преглеждания: |
12910 път(и) |

|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2018 6:41 pm Заглавие: Re: Грешка при приключване на документ за продажба |
|
|
Здравейте,
С коя реализация се получава проблема? Пробвайте в последната реализация 2018.2.22 би трябвало да е оправено.
Принципно, ако имате някакви проблеми с Dreem Personal пробвайте с последната реализация дали са решени, защото ние получава всички грешки от потребителите на Dreem Personal и редовно им обръщаме внимание без да чакаме да се появят теми във форума.
cheers,
</wqw>
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Кольо
|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2018 3:29 pm Заглавие: |
|
|
С реализацията от 23 Януари бях.
Свалих новата версия от Февруари, понеже не знам без дейстал/инстал как да актуализирам новата версия и засега нямам проблем, изчаках няколко дена да видя дали ще се появи пак. Не съм предполагал че може да е от версията на програмата.
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2018 5:56 pm Заглавие: |
|
|
Кольо написа: | . . . понеже не знам без дейстал/инстал как да актуализирам новата версия |
Прави се сравнително лесно: сваляте инсталацията на нова реализация и я стартирате (без да деинсталирате предварително нищо), а тя без да задава въпроси прави актуализация от стара реализация автоматично.
cheers,
</wqw>
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|