|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
svetoslav80
|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2017 10:42 am Заглавие: ТРЗ РПВ: Преглед / Преглед на разплащателни пера |
|
|
Не съм сигурен дали това е проблем но ме човърка от известно време. Dreem Personal , една и съща версия 1.5 2017.9.7 , инсталиран на 2 отделни компютъра, при отваряне на РПВ в ТРЗ модула, в меню "Файл" , под "Печат" , на единия компютър пише "Преглед" , а на другия "Преглед на разплащателни пера". Чудех се дали това е някаква настройка която съм цъкнал без да искам и сега не знам коя е? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2017 5:05 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Не, няма опция. Това е страничен ефект в интерфейса, който донякъде е объркващ.
Става дума че самият документ има опции за преглед/печат само ако документа е приключен. Ако документа е в редакция, той няма опции за преглед/печат. Но всички списъци в системата, вкл. списъка с редове на същия този документ отделно си имат опции за преглед/печат като списък.
Ефектът е, че когато документът е в редакция, ако се фокусира списък (с редове или друг) инструментите за преглед/печат в toolbar и основно меню работят с фокусирания списък, а не със самия документ който все още няма печат докато е в състояния редакция.
Ако документът е приключен, тогава преглед/печат от toolbar работят със самия документ, а за списъците вече само от контекстното им меню (десен click) може да се извика преглед/печат на дадения списък.
Edit: Друг се оказа тук проблемът. Ще го оправим в следващата реализация да не се "застъпват" двете опции -- Преглед на разплащателни пера ще влезе като отделна опция в меню Средства.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|