Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
alina
|
Пуснато на: Пет Мар 14, 2008 1:51 pm Заглавие: Каса Касова книга |
|
|
Здравейте аз пак имам малък проблем с касата. Работя с програмата от май месец всичко върви перфектно и благодарение на вас и вашата помощ се справям добре.Имам няколко въпроса преключвам 2007г. и по скоро осчетоводаванията по 12м.Въвеждам РКО със стойност 5000,00лв. и при неговото приключване той става 5,00лв. /Словом Пет лв./ Опитах се да го редактирам и нещо не се получава т.е става същото. Другото което искам да ви питам тъйкато не съм си разпечатала касовата книга за период 01.12.07-31.12.07 защо сега тя е закръглена в хил. лв., а не както до сега с точност до ст. Къде греша бихте ли ми помогнали  _________________ takava e tq |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Пет Мар 14, 2008 2:55 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Първо, уверете се, че сте с последната версия на Dreem Personal -- 1.0 (2007.8.6)
Второ, проблемът с хилядите беше отстранен в последната версия, но като алтернативно решение можете да сложите апостроф или интервал като разделител на групите от по 3 цифри така:
- В Control Panel стартирайте Regional and Language Options
- В първия панел натиснете бутона Customize
- В диалога Customize Regional Options за Digit grouping symbol (третата стойност) въведете апостроф (или интервал)
cheers,
</wqw> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alina
|
Пуснато на: Пет Мар 14, 2008 5:40 pm Заглавие: |
|
|
Аз благодаря от сърце всичко е наред получи се. Поклон пред профисионализма и всеодайността ви. Бъдете здрави желая ви успех във всичко което правите и много късмет във всичко което не зависи от вас _________________ takava e tq |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vivastreet
|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 2:44 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Моето питане, относно касовата книга е следното:
Защо когато генерирам покупка или продажба не се разнася автоматично движението в касовата книга, като при приключване ме пита дали да създаде РКО или ПКО?
А и защо не заприхождава и отприхождава автоматично в и от складовете, въпреки че пита дали да генерира складов документ?
Поздрави |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Нед Юни 15, 2008 12:57 pm Заглавие: |
|
|
При генерацията укажете, че желаете да приключите документите. Унищожени документи и документи в редакция не участват в справките.
В дадена продажба/покупка (пък и всеки друг документ) можете да прегледате свързаните документи в последния панел на формата. От там с двойно щракване отваряте свързания документ или можете да разгънете [+] в дървото за да видите свързаните към него документи.
Edit: Грешка, това с разгъването е добавено във версия 1.5
cheers,
</wqw> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|