|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Dimitar
|
Пуснато на: Пет Дек 02, 2016 5:29 pm Заглавие: [Решен] Изписване на МЗ и салда от 2015 г. |
|
|
Здравейте!
Натъкнах се на следния проблем
- През 2015 г. имам приход 2 бр. х 87,60 лв. - "Плакита".
- Към 01.01.2016 г. прехвърлям.
- При изготвяне на "Количествена оборотна ведомост", не ми подава че имам 2 бр. х 87,60 лв. - "Плакита" за начално салдо, а записа който фигурира е 175,20 бр. х 1 лв. .
- При изписване и изготвяне на нова "Количествена оборотна ведомост", в графата "Салдо в края на периода", остава записа от началното салдо и на втори ред с знак " - " се записва същите количества. Така показано излиза че изписвам нещо което го нямам.
Къде бъркам, как да го коригирам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Admin Иван Братов

|
Пуснато на: Чет Дек 08, 2016 9:41 am Заглавие: |
|
|
Здравейте,
по примера който сте дали, имам съмнения че продукта е тип Аванс или тип Услуга. Ако продукта е стока, то трябва и типа да му е Стока.
Прегледайте Началното салдо и прегледайте тази позиция. Прегледайте и сметката, в която водите стоките. През Номенклатури -> Сметкоплан. Там сметката трябва да е: Тип - Активна, Съдържадение - Количествена, Признак задължителен - Чек. Ако сметката е настроена Стойностна може да се получи същият ефект.
Ако всички тези насторйки са коректни, пробвайте да прегенерирате начаното салдо на тази сметка и вижте дали ще има същият ефект.
Ако проблемът продължава, ще трябва да качите скрийншотове на началното салдо, настройките на продукта и справката.
Надявам се да съм бил полезен.
Поздрави! _________________ Отдел за работа с клиенти
Unicontsoft, Sofia, Bulgaria
http://www.unicontsoft.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dimitar
|
Пуснато на: Съб Дек 10, 2016 6:52 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря много.
Всичко за сега си дойде на мястото.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|