|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Кольо
|
Пуснато на: Вто Фев 25, 2020 8:14 pm Заглавие: |
|
|
Делено на 1.2 като израз в колона Ст-ст валута върши работа, ако след това не въвеждам още от същия продукт на същия ред и на същата цена. Примерно товарителниците от куриера ги въвеждам вечерно време една по една в един Док. продажба. Продал съм 2 броя, общо за 22.12, съответно въвеждам 22.12/1.2 на Ст-ст валута. Програмата попълва 11.06 лв. на артикул. Виждам следваща товарителница същия продукт, пак 2 броя на същата цена продадено. Досега съм сменял направо количеството на реда на 4 броя и готово. Обаче дава 44.22, вместо 44.24 (11.06 х 4). Горният ред на снимката. На долния ред съм продал 4 броя, първо 2 и след това още 2, но без да ползвам Ст-ст валута и се получава точната цена.
С уважение.
Кольо.
Описание: |
|
Размер: |
284.19 KB |
Преглеждания: |
10281 път(и) |

|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Вто Фев 25, 2020 9:33 pm Заглавие: |
|
|
> Обаче дава 44.22, вместо 44.24 (11.06 х 4).
Натиснете бутона с кошница, за да стане ритейл продажба и тогава ще смята тоталите по цени с ДДС.
Това което мисля да направим е да променим семантиката на колона Ст-ст валута за ритейл продажби.
При тях там ще показваме обща стойноста на реда *с ДДС* във валута и съответно при ритейл документи като се въведе тотал ще калкулира Цена *с ДДС* на база на количество.
cheers,
</wqw>
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Кольо
|
Пуснато на: Вто Фев 25, 2020 11:31 pm Заглавие: |
|
|
Чудесно. Мисля че болшинството потребители така биха предпочели - колона Ст-ст валута за ритейл продажби.
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Кольо
|
Пуснато на: Пон Мар 16, 2020 12:58 pm Заглавие: |
|
|
С нетърпение чаках новата версия. Даже проверявах като никога дали е излязла нова версия, за да ползвам променената семантика на колона Ст-ст валута да е за ритейл продажби и да ги смята по цени с ДДС. По 10 + пъти на ден ползвам тази функция. Изглежда е променено, обаче като кликна горе на кошницата за ритейл продажби изведнъж пак ги прави без ДДС на колона Ст-ст валута. Надявам се че ме разбирате. Слага на обща стойност ДДС допълнително. Налага се да ползвам кошницата, не мога без кошницата, заради проблема с недостатъчно прецизната цена - само до втория знак и дори като я ползвам пак има често пъти разминаване с 1 стотинка. Това вече го обяснявахте защо става така и съм го приел каквото е.
Отскоро Dreem Personal почна да дава грешка при всяка продажба и коригиращ документ. Качвам снимка. Може би е от новата версия от 13.03, със старата го нямаше проблема. Аз нищо различно не въвеждам. Кликнах на продължи и завърших вече няколко такива документа. Дано да нямам проблеми и да се оправи.
Поздрави.
Описание: |
|
Размер: |
433.53 KB |
Преглеждания: |
9906 път(и) |

|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|