Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
g55d55g55
|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2012 12:15 pm Заглавие: Амортизация на ДМА |
|
|
Здравейте,
Може ли да ми кажете има ли някакъв проблем с генерирането на амортизации, защото се опитвам да генерирам авортизации и не ми излиза записа. В момента съм с новата версия от 29,05,2012. Имам генерирани амортизации за месеците от януари до март 2012. Във формата има генерирани амортизационни планове в картона на актива. Във формата за счетоводните документи филтъра е за голям период и не е възможно да са срити документите за амортизация.на ДА
Имам и въпрос нали от счетоводният модул с операция Генериране на ДА се генерира амортизации.
Счетоводните периода са отключени.
Ще ви бъда много влагодарян ако успеете да ми помогнете.
Позрави!
|
|
Върнете се в началото |
|
|
pgbr Петър Братов
|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2012 9:50 am Заглавие: Привет |
|
|
Със функционалността "Генериране на ДА" се създават счетоводнизаписвания за амортизациите.
Проверихме верисята която ползвате и в нея няма проблем с тази функционалност.
Правилното генериране на амортизациите в счетоводството зависи от настройките на автоматичния осчетоводител, но дори и те да не са зададени, трябва да се негерират счетоводни докумнети.
Ако не можете да се оправите , обадете се на тел 02 952 35 11 , ще се опитам да ви помогна по телефона.
Поздртави
\\PGBR
Описание: |
|
Размер: |
31.12 KB |
Преглеждания: |
7826 път(и) |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
|
g55d55g55
|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2012 7:10 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
да получи се генерирането след като направих корекции в автоматичното осчетоводяване. Благодаря за орговора. Така се генерираха Дебит 603 с Кредит 241. Ще трябва да настроя счетоводителя да взема пълните кореспонденции кред група 20 към дебит на 241 и след това кредит на 241 към дебита на група 60. Ще пробвам различни настройки явно от там идва проблема. Още веднъж благодаря.
Поздрави!
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|