Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
gocheto01
|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 3:18 pm Заглавие: Относно среднопретеглени цени |
|
|
Имам следният казус: За определен период от време имам една доставка от внос на стока. При заприхождаването и, имам стока от същият вид, цифрите след десетичната запетая са 8. Образува се нова среднопретеглена цена след доставката. В последствие извършвам няколко продажби от същата стока и забелязвам че среднопретеглената цена се променя след всяка продажба, без да имам приход. Появяват се съответно разлики в стойноста между търговската и счетоводната система. Пуснах преизчисляване на складовете и тогава стоиностните разлики се увеличиха. Според мен това е неправилно или аз нещо не съм наясно кое как да направя. Моля за вашият съвет. |
|
Върнете се в началото |
|
|
wqw Владимир Висулчев
|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 3:33 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Средно-претеглена цена имате само на РСД. В продажбата цената е по ценова листа. Разликата между продажната цена и средно-претеглената формира маржа.
Погледнете справка Картон на стока за проблемния продукт, редовете с получер (bold) са със грешни средно-претеглени цени. След преизчисляване на склада би трябвало да се коригират.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим
Последната промяна е направена от wqw на Пет Мар 26, 2010 3:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
|
pgbr Петър Братов
|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 3:42 pm Заглавие: |
|
|
Ако е възможно за тази стока да качите "картон на продукт" от търговската система и от счетоводството тук. Бих искал да погледна проблема.. Или да ми ги изпратите на мейла.
Поздрави
\\PGBR |
|
Върнете се в началото |
|
|
gocheto01
|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 4:21 pm Заглавие: |
|
|
на кой мейл да Ви изпратя картоните? |