Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
CHefo
|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 4:26 pm Заглавие: Проблем с разпечтване |
|
|
Здравейте и за много годинини,
Имам проблем с разпечатвнето на касовите ордери. Когато е зададено да се разпечатват на целия лист, ми го изкарва на 2 или 3 страници вместо на една. Как може да се оправи този проблем? С последната версия съм, с предишните нямаше такав проблем.
Благодаря предварително |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 5:14 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте и за много години,
Запишете един проблемен ордер в PDF и го качете тук във форума за да видим какво точно не му е наред. (Това става през Преглед и после Файл->Запис)
Също, пробвайте да зададете различни отстъпи. Например отдолу сложете 11 mm.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jofcho
|
Пуснато на: Сря Яну 13, 2010 2:55 pm Заглавие: Номерация на касови ордери |
|
|
За да не отварям нова тема та:
Здравейте.
Използвам чудната ви програма, като за сега основно касовия модул. Справя се прекрасно с бързия матричен принтер, печатайки под ДОС.
Друг аналогичен софтуер не можах да открия. Поздравления за което.
Проблема ми е, че с настъпването на новата година ми се налага да нулирам касовите ордери и съответно да се почне пак от N1. Обаче нещо не мога да се справя.
Поздрави!
ПС. Версия, която ползвам е 1.5RC.
ПС2. Случая с CHefo единичен ли е и да качвам ли смело и безотговорно версия 1.5Final? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Сря Яну 13, 2010 3:23 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Най-лесно е в списък Търговска система->Каси в Референтни номенклатури да създадете нова каса и да я маркирате като каса по подразбиране. Номерацията на новата каса е абсолютно отделна от тази на Каса 1 и можете да създадете документ за Начално салдо на каса в нея, за да прехвърлите наличността.
Също, добре е в Потребители и групи в Администрация да настроите на потребител Dreem каса по подразбиране да е новата каса.
Във финалната версия има известни доработки в печат на документи, но текстовия печат е запазен. Имайте предвид, че шаблоните за касовите документи не са "тунинговани" за текстов печат (затова се наричат Графичен документ XX).
Иначе така и не разбрахме какво точно се е случило с ордера на CHefo.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jofcho
|
Пуснато на: Сря Яну 13, 2010 4:03 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за бързия отговор, не бях се сетил варианта отделна каса за всяка година.
Шаблоните просто не ги ползвам, а от счетоводството харесаха ордерите в чисто текстовия им вид и се ползват така вече година.
Поздрави! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|