Пуснато на: Сря Апр 22, 2026 10:26 pm Заглавие: Относно продажната цена с ДДС при промяна ан основанието за прилагане
Здравейте,
Налага се временно да ползвам режим OSS "В съюза"за целите на ДДС.
В настройките на всеки продукт съм въвел продажна цена с ДДС включено в цената. Прилагам снимка.
Защо тогава като променя основанието за прилагане в Док.продажба да е с румънско ДДС, цената на продукта на реда автоматично се променя с румънското ДДС. Примерно от 6.65 с българското ДДс, става на реда за продажба 6.70 с 21% румънско ДДС. Нали съм избрал в настройките на продукта цената да е с ДДС вътре в нея.
И понеже имам някоя и друга обява на eBay, и не зная от коя държава ще е купувачът, има ли как от падащия списък на "Основание за прилагане" да се търси по съвпадащи думи. Като изпиша Румъния примерно и да ми излезе?
Сега май трябва да създам поне десетина допълнителни "Основания за прилагане" и да ги групирам на един ред държавите в ЕС с еднаква данъчна ставка.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове