|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ciprian Necsutu
|
Пуснато на: Чет Юли 10, 2025 6:33 pm Заглавие: Въвеждане нова категория продукти, и архив |
|
|
Добър вечер,
Имам затръднение с две неща, ако може някой да ме съветва:
1. Имам продукти в една група (косметика) и сега искам да добавя нов тип продукти - медицински. Има ли върможност да създавам нова група, или нов склад, така че да мога да получавам месечните справки отделно по всяка група, или склад? И също, как е по добре да действам, с нова група или нов склад - за да се получава по ясна справка
2. Имам нужда да си направя анализ за счетовоството за покупките/продажбите, от началото, от когато започнах да използвам програмата. Трябва да имам завеждане (приход), продажби (разход) по документи и дати, и крайни количества за целия периодна използване на програмата - и това нещо трябва да го направя за всеки продукт, по отделно. Имате ли съвет как мога да получавам такива справки?
Благодарп много за помощта |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2025 1:13 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Най-лесно е да добавите нова група за продуктите в Номенклатури->Потребителски дименсии има Продукти списък Група или подобен списък, където се въвежда групите като списък или в йерархия.
Относно справката, това което описвате звучи като справка Картон на продукт/материал, но тя работи по складови документи (не продажби/покупки), защото единствено по складови документи (ПСД-РСД) в системата има наличност на стоките.
Друга справка, която можете да погледнете е Мениджмънт->Покупки/Продажби по продукти и материали където обаче стойностите са агрегирани. Подробната справки за продажби е Други справки->Продажби (реализация), а за покупки е Други справки->Покупки, които извеждат информацията на най-аналитично ниво възможно (ред на документ).
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|