|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Кольо
|
Пуснато на: Нед Яну 01, 2023 7:48 pm Заглавие: Изчисляване на цена при протокол за брак |
|
|
Здравейте,
При протокол за брак липсва възможност системата да изчисли обща цена, ако съм бракувал повече бройки.
При документ за продажба мога да активирам колона Ст-ст валута и ако съм продал 5 артикула за общо 73.50, въвеждам в тази колона ст-ст валута 73.50 и ми ги изчислява - по 14.7 за бройка.
Днес създадох протокол за брак с поне 20 реда и ми се наложи да деля, защото в протокол за брак липсва от признак опцията за такава колона Ст-ст валута или друга колона да въведа общата стойност.
Поздрави. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Нед Яну 01, 2023 8:49 pm Заглавие: |
|
|
FYI, във всяка числова колона можете да въведете израз като 73.50/5 и системата ще направи сметката автоматично.
Можете да използвате изрази със +, -, *, /, скоби и др. както е във формулите на Ексел. _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|