|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
CHefo
|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2022 11:22 am Заглавие: Прехвърляне между портфейли |
|
|
Здравейте,
имам следния проблем. При прехвърляне между портфейли по погрешка при вкарването на РКО-то генерирахме ПКО, а парите са внесени в банката. Тъй като ПКО-то мога да го използвам за друга фактура, искам да освободя връзката между двата документа, но програмата в никакъв вариант не ми позволява да ги разделя като връзка.
Въпросът ми е: има ли някаква опция това да се случи (премахването на връзката РКО-ПКО) без връщането на по-стара база и само унищожаване на ПКО?
А и тази връзка вкарва заблуда, че парите са влезли в друга каса, а не в банката. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2022 1:01 pm Заглавие: Re: Прехвърляне между портфейли |
|
|
CHefo написа: | Въпросът ми е: има ли някаква опция това да се случи (премахването на връзката РКО-ПКО) без връщането на по-стара база и само унищожаване на ПКО? |
Не, няма начин освен възстановяване на архив.
Ако искате да преизползвате издадения номер на ПКО за друг документ можете да подходите по следния начин:
Вкарвате в редакция грешните РКО и ПКО и изтривате реквизит Док. No., който изгрежда сив все едно не може да се редактира, но реално е редактируем.
На запис без да приключвате системата ще генерира номера на документи в редакция (примерно E123) за двата документа.
Анулирайте РКО, което ще анулира свързания ПКО, като и на двата документа ще им се запазят номерата в редакция.
Създайте нов ПКО като директно напишете в реквизит Док. No. (сив, но може да се редактира) номера на анулирания ПКО преди да запишете/приключите този нов ПКО.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|