Пуснато на: Пон Фев 02, 2009 9:04 pm Заглавие: Проблем с инсталацията на новата версия от 26.01.2009
Здравейте,
Инсталирах новата версия на вашия продукт като преди това архивирах базата данни. След това отворих базата данни с новата версия и програмата ми каза, че базата данни трябва да се обнови и аз натиснах "Да", но след известно време процеса спря и ми текуща операция "Отмяна...." файл 1 . след което се отказах, но при намерението ми да въведа нова стока ми излезе друго съобщение за грешка файл 2. Как да си реша проблема?
Пуснато на: Пон Фев 02, 2009 11:14 pm Заглавие:
Здравейте,
Явно има проблем със инсталацията. Това което можете да пробвате е
1. От Add/Remove Programs премахнете изцяло Dreem Personal
2. Инсталирайте (начисто) новата версия
Системата ще предложи да използва намерената база данни от предишната инсталация и ще се опита да я надгради до последната версия. Не е нужно да възстановявате архив ако всичко премине нормално.
Ние ще тестваме тази конкретна ситуация при нас за следващия build да не се получават проблеми.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове