|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
apenev

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2021 9:58 pm Заглавие: ПРОБЛЕМ С ПЕЧАТ НА КБ ОТ ФИСКАЛНО УСТРОЙСТВО-ГРЕШКА ПРИ ПЕЧАТ |
|
|
Здравейте,
Немога да си приключа сменя състоянието на касови,складови документи защото постоянно ми изписва грешка при пеат на КБ от ФУ.В самото начало успешно конфигурирах КА Тремол S 25.След като ми изписа приложението което отговаря за настройката на ФУ с краткото име:UcsFP,че КА е открит успешно приложението заби като изпписа not responding!Пробвах няколко варианта за решаване на проблема,чрез bacup,потвърждаване на база данни но без резултат!Иконката която трябва да е долу в таск бара изчезна и дори след рестарт не се зарежда.
Ще бъда благодарен да ми бъде предложен и вариант за решаване на проблема без свързване с ФУ защото мога да си пускам и ръчни бонове.Сферата на дейност ни е EX-VAN така,че ако неможе да се конфигурира програмата успешно с КА няма да ни е кой знае какъв документ.Искаме само при някои от двата варианта да можем успешно да приключваме складовите,касовите и прочие документи в софтуера!
Благодаря Ви |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2021 8:38 am Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Коя версия ползвате?
Версия Dreem Personal не е СУПТО и може да работи без свързано фискално устройство.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|