Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Кольо
|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2020 12:43 pm Заглавие: Грешка при стартиране след последната актуализация на Windows |
|
|
Здравейте.
Имам грешка при стартиране на Dreem Personal 2020.9.1 след последната актуализация на Windows 10 64bit - October Update 10.2020. Снощи го актуализирах и сега като отворя програмата ми изписва "Невъзможно инициализиране на контейнер компонент" "method "~" of object "~" failed"
Не си спомням след последното ми архивно копие дали въвеждах още нещо. затова предпочитем да не изтеглям последната версия на програмата и да не я прейнсталирам. Тоест надявам се да се реши проблемът без да възстановявам от архив. Пробвах да спра временно антивирусната - Windows Defender но явно не е оттам проблема. Не съм пипал нищо по найстройките на Уиндоус. Файла на Дрийм е свален в папка свалени и си е инсталиран в C:?Program files. Пробвах и да стартирам програмата в режима на съвместимост с по-стари версии на Уиндоус - Compatibility mode.
Откъде може да е проблема? Някой KB Windows Update? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2020 1:40 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Няма начин да разберем от къде е проблема с този update на Windows.
Пробвайте от Add/Remove Programs в контрол панела да изберете Dreem Personal и да стартирате Repair. Това ще пререгистрира компонентите, вкл. контейнера.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|