|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Кольо
|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2017 1:20 pm Заглавие: [Решен] Проблем при създаване на коригиращ документ |
|
|
Здравейте, нужна ми е малко помощ.
Създал съм 1 документ за продажба с три артикула маркуч 2 броя, 3Д очила 1 брой и зелен лазер 1 брой. Искам да създам коригиращ документ само за 3Д очилата, съответно оставям количество -1 на 3Д очила, другите два артикула -0. Първо ми дава съобщение че има редове с 0 количество, кликвам че искам да продължа, но после ми изписва
"Съществуват свързани празни количества към ред на документ от Продажби/Фактури, към които се отнася известието. Желаете ли да премахнете тези връзки?", избирам да продължа, но после за зелен лазир ми изписва некоректни връзки...
По-лесно ми е с 1 общ документ за продажба да продам няколко артикула, отколкото 1 по 1 документ за всеки артикул, но не знам как да създам коригиращ док. само за един артикул от няколкото, които са в един документ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Вто Юли 25, 2017 10:27 am Заглавие: Re: Проблем при създаване на коригиращ документ |
|
|
Кольо написа: | . . . не знам как да създам коригиращ док. само за един артикул от няколкото, които са в един документ? |
Отворете продажбата и от меню Средства изберете опция Генериране коригиращ документ и в реквизит Тип известие изберете дали е Корекция на количества или Корекция на цени.
Изтрийте редовете, които няма да коригирате и въведете количеството, което се връща (със знак минус) на реда който остава.
Това според мен е най-лесния начин във Вашия случай.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Кольо
|
Пуснато на: Вто Юли 25, 2017 6:25 pm Заглавие: |
|
|
Да, с изтриване на някои от редовете стана, не знаех че това е начина.
Благодаря. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|