Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
svetoslav80
|
Пуснато на: Нед Мар 12, 2017 3:08 pm Заглавие: ТРЗ Обща сума на ЗО |
|
|
В общата рекапитулация няма обща сума на ЗО, понеже ЗО за осигурител и осигурен са на отделни редове (с различни кодове). Кода за ЗО осигурен е 560200 ,а за осигурител - 560101. Не че е огромен проблем ама все пак ако може да се оправи ще е добре. ДЗПО и ДОО са с един и същ код за осигурен и за осигурител, та предположих че и за здравните трябва да е така. Всъщност въпроса ми е дали това може да се оправи с настройка на осигуровки (проценти) от референтни номенклатури (и как?).
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
phn Пламен Николов

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2017 9:48 am Заглавие: ТРЗ - ЗО |
|
|
Здравейте,
Групирайте рекапитулацията по "Код за вид плащане" с тотали и ще имате сборовете за ЗОВ.
Групирането става с десен клик върху етикета на колоната ("Код за вид плащане").
Поздрави!
Пламен
Описание: |
Групиране с тотали по "Код за вид плащане" |
|
Размер: |
47.45 KB |
Преглеждания: |
9630 път(и) |

|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
svetoslav80
|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2017 4:19 pm Заглавие: |
|
|
ОК, а има ли начин да се направи справка за осигуровките на всяко лице поотделно? Аз не видях такава функция в програмата и единственото което се сещам е да направя отделна РПВ за всяко лице, но не съм убеден че това е удачно.
p.s. Всъщност защо пък не, просто няма да приключвам РПВ-то, ще го оставя в режим на редакция да ми служи само като справка. Може би това е варианта.
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|