|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Кольо
|
Пуснато на: Сря Фев 15, 2017 10:55 am Заглавие: [Решен] Помощ при повторно въвеждане на стоки |
|
|
Здравейте,
Нов съм с програмата, ходих на курсове за обучение почасово, но сега като въвеждам стока в меню "търговска система"/"складови документи" пак изникна въпрос. Става въпрос за фирма в търговията, нерегистрирана по ДДС, стоките се зареждат от вносител и се води елементарно складово стопаство с продажби и издаване на фактура, когато клиента иска. Базата данни ми е празна, тоест няма нужда да правя нов документ начално салдо, въведох направо в един нов документ тип ПСД 20-тина стоки. Сега искам пак да въведа други нови стоки и още броики от някой вече въведени. Моля за малко помощ как стъпка по стъпка да стане? Да намеря вече създаденият документ ПСД и да кликна на редакция и да добавя новите стоки и още количество на вече вписаните стоки или с нов документ тип ПСД? Тези дни най-късно трябва да съм го направил това. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Сря Фев 15, 2017 6:54 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
И двата варианта са възможни -- направете го както Ви е най-удобно.
Ако създавате нов ПСД най-вероятно ще трябва да му пипнете датата, да е примерно 1.1.2017 или от когато сте започнали работа.
Ако вече имате РСД за продукти, които ще завеждате със задна дата, трябва да преизчислите цените в склада, за да коригира средно-претеглената цена (СПЦ) на продуктите в тези РСД (няма да стане автоматично).
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Кольо
|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2017 4:37 pm Заглавие: - |
|
|
Аз го направих като отворих стария ПСД/средства/редакция и то по подразбиране е датата на която съм създал стария ПСД. Надявам се че не съм "оплескал"? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|