Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ivan Hristov
|
Пуснато на: Съб Юни 27, 2015 6:49 pm Заглавие: [Решен] Декларация обр. 1 |
|
|
Здравейте, при експортиране на Д1 не се попълват колони 12.1 и 12.3. Какво трябва да направя?
Също и в кл. 34 на един от служителите, който има болнични не се попълва сумата изчислена за получаване в РПВ, а по- малка. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivan Hristov
|
Пуснато на: Нед Юни 28, 2015 5:14 pm Заглавие: |
|
|
Имам и още един въпрос: заплатите до сега са обработвани с друга програма, сега като прехвърлих заплатите на Dreem не се начислява клас прослужено време, въпреки че служителите имат по 3 години стаж във фирмата, в референтни номенклатури съм задал по 0.6% на година и в картоните им също съм го избрал. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
phn Пламен Николов

|
Пуснато на: Пон Юни 29, 2015 10:10 am Заглавие: |
|
|
Здравейте,
За проблема при попълване на клетки 12 от Д1, проверете в Референтни номенклатури / ТРЗ:
кл12.1 - попълва се от колона 'Клас' от номенклатура НКПД,
кл12.2 - от колона 'Код' от НКИД. От тук се взема и % ТЗ,
кл12.3 - от колона 'No' от номенклатура 'Минимален осигурителен праг'.
Връзката се прави в Картона на служителя / Списъци / Минимален осигурителен праг.
За да имате верните проценти за прослужено време:
В картоните на служителите в Реквизити / Трудов стаж по специалността при постъпване въведете времето до старта на Dream.
Пак там в Други / Начислява се % прослужено време, проверете дали има вярна стойност.
В Списъци / Процент за прослужено време, проверете дали има въведен ред, със съответна дата.
Относно кл34 от Д1 моля дайте повече информация. Не би трябвало сумите в Д1 и РПВ да се различават.
Ще ви се наложи да направите отново РПВ.
Поздрави! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivan Hristov
|
Пуснато на: Вто Юни 30, 2015 5:41 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря! |
|