Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
t.zaneva
|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2014 10:07 am Заглавие: Въвеждане на коректни проценти за осигуровки |
|
|
Здрвейте,
откосор работя с Dreem и съм на етап настройки на референтни номенклатури. Опитвам се да въведа процентите по видове осигуровки, но на полетата за ДОД, ЗО ДЗПО УПФ не ми дава да сложа"чк" и да попълня съответните проценти. Опасявам се, че няма да начисли коректно осигуровките без тази предварителна настройка.Моля за малко помощ! Благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
phn Пламен Николов

|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2014 9:27 am Заглавие: "чк" |
|
|
Здравейте,
ако имате предвид "чекване" на колона "Родени след 1960", това се прави в Референтни номенклатури/ТРЗ/Осигуровки. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
t.zaneva
|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2014 3:16 pm Заглавие: Осигуровки и осчетоводяване |
|
|
Благодаря! Но следвам стъпките, описани в ръководството и не става. В Реф. ном.-ТРЗ-Осигуровки стоят активни, а на полетата за чек "родени след 1960" отново не ми позволява отметка.
Имам и ще един въпрос - поради естеството на работа ми се налага спазване на строга аналитичност на сметките. В сметкоплан съм ги създала и сега идва същинската част-осчетоводяване. Тъй като документите касят осчетоводяване на разходи (60 гр) не "минавам" през Търговска система, а искам да ги осчетоводя от Счетоводство-Счет. док.-.. но не ми позволява??? Изобщо не мога да въведа сумите по дт на 60 и кт на Доставчик? Реших да ги запиша през Търг. система, но там пък не мога да избера аналитината сметка, което ми супер важно. В Аналитична оборотка излиза по групи разхои, но не се вижда аналитичността. какво да направя? Много благодаря за търпението и вниманието! Поздрави! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|