|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
castor
|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2014 1:32 pm Заглавие: невъзможност за попълване на цифри при създаване/редакция |
|
|
Здравейте,
преди около 2 месеца ми се появи неприятен проблем след поредна актуализация на Dreem Personal 1.5 - не мога да определя точно при какви обстоятелства или в следствие на какво, но в в един момент при въвеждане на нов счетоводен запис или редакция на същствуващ не ми позволява да въвеждам цифри в полетата - като кликна върху клетката и не я избира и не ми позволява да пиша цифра - ако има написан текст или цифри мога да го избера, но не мога да го изтрия/редактирам. Това се отнася само за подпрозореца за редакция на счетоводен запис. В основния прозорец на програмата ми дава да избирам прозорци - за търсее и други. Изглежда като все едно има друг прозорец с функция "always on top", защото като кликна в прозореца за миг горе лентата се оцветява като за активен прозорец и после пак става бледа... като рестартирам програмата и се оправя...
Дано да става ясно какъв е проблема.
Благодаря и Поздрави |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2014 1:49 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
С коя реализиция се получава това?
Пробвайте да затворите само списъка със счетоводни документи (за да затвори кешираната детайл-форма на счетоводната статия) и до го отворите отново.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
castor
|
Пуснато на: Пон Юни 09, 2014 9:46 am Заглавие: |
|
|
здравейте, благодаря за отговора,
с всяка от последните 3 реализации... включително и с 2014.5.16
Забелязвам, че винаги се получава когато отворя PDF файл (използвам Adobe Professional). Затварянето на прозореца счетоводен документ не изчиства проблема, преминаване в левия панел към друга функционалност - от счетоводни документи към дневник на сметка например също не изчиства проблема. Не съм пробвал преминаване към подменю Номенклатури или Търговска система.
В прозорец счетоводен документ документ мога да въвеждам сметка, признак (включително да пиша в поле от колона признак), но не мога да пиша в поле цена... ако в поле цена има въведен запис - мога да го маркирам, но не мога да го изтрия или да въведа цифра.
След като затворя PDF файла проблема си продължава. Появява се и при други неизяснени обстоятелства (без да съм отварял PDF файл).
Като изтрия записите в счетоводен документ и започна да ги въвеждам наново, понякога с интезивно кликане върху поле цена се оправя за известно време.
За съжаление не виждам как бих могъл да илюстрирам проблема разбираемо с print screen.
Проблема е изключително дразнещ, особено като се появява често - забавя работата с продукта - постоянно излизане и влизане в програмата.
Благодаря и поздрави |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|